Om oss

Låt hjärtat vara med!

Det har nämligen vi som är medlemmar i Petit Hotel. Vi bryr oss om dig och vill att du skall få en riktigt härlig totalupplevelse hos oss. Det kan vara den goda maten och vinerna, de vackra rummen med de sköna sängarna, fisket i morgongryningen, promenaderna i bokskogen, de glada skratten och den goda ölen i puben. Men det kan också vara en varm utomhuspool under ett brinnande norrsken eller en god konjak framför en sprakande vinterbrasa.

Vad vi vill att Du skall uppskatta allra mest är vår gästfrihet, servicen och den behagliga omvårdnaden från oss alla. Det är nämligen vårt mål, att när du lämnar ett Petit Hotel skall du ha fått härliga minnen för livet, så att när du minns tillbaka tänker du på oss också som ”de små hotellen med stora hjärtan”.

Våra krav på kvalitet är mycket höga. Av den anledningen får hotellen genomgå både en miljö- och kvalitetscertifiering. När certifieringen är godkänd erhåller hotellen både ett certifikat och en dekal som bevisar deras kvalitet.

Petit Hotel består av några av Sveriges bästa små hotell. Intresserad?

De flesta finns på landsbygden och i lugna och vackra omgivningar. Som medlem i Petit Hotel är man medlem av ett nätverk som idag består av privatägda små hotell i Sverige. Marknadsföring och goda inköpsavtal är nyckeln till ett värdefullt medlemskap såväl som nätverkande tillsammans med andra hotellägare.

Är du intresserad? Fyll i uppgifterna här nedan så kontaktar vi dig.

  Ditt hotells namn *

  Ditt namn *

  Epost *

  Adress *

  Postnummer *

  Postadress *

  Telefon *

  Mobiltelefon

  Hemsida