I Osby, utmed stambanan, alldeles intill järnvägsstationen där vägarna 23 och 15 korsas finns detta nyrenoverade hotell med gourmetrestaurang. Idealisk mötesplats oavsett om man kommer med tåg eller bil. Bröderna Ekstrand som driver var sitt företag i dörr-, fönster- och portbranschen tog över hotellet 2011 med ambitionen att skapa ett personligt kvalitetshotell och en krog med hög kvalitet.

Läs mer och skicka förfrågan
Bykrogen ligger i den gamla stärkelsefabriken vid Råbelövssjön i den lilla byn Österslöv, 9 km norr om Kristianstad. Fabriken är idag ombyggd till ett trivsamt hotell och restaurang med fantastisk mat. Hotellet har 26 rum med 47 bäddar. Här drivs på ett avslappnat sätt en krog på landet, som är till för alla typer av människor. På helgerna serveras alltid sill & grillbuffé med efterrätt & kaffe/te i vår Bistro.

Läs mer och skicka förfrågan
En känsla av en annan tid återspeg-las när man kommer till Kastanjelund. Väl inne kan du avnjuta något gott att dricka i vår trivsamma salong. Sätt guldkant på tillvaron och unna dig ett av värdshusets populära weekendpaket. Du välkomnas med ett urval av hembakat fikabröd till en värmande kopp kaffe eller te. Beroende på vilket paket du valt så avslutas kvällen med en lyxig fyrarättersmeny alternativt en stor avsmakningsmeny.

Läs mer och skicka förfrågan

Alla hotell med denna kampanj på en och samma karta