I Gislöv på Österlen finner du Karne-lund. Förr i tiden inhyste huvudbyggnaden den välkända lanthandeln. Under 2000-talet byggdes den om till restaurang.
Den gamla byggnaden har nu återfått sitt gamla namn. Ägarna har hittat förutsättningarna för att skapa en Krog & Rum så som de vill ha det och som man tror att också gästerna vill ha det.

Läs mer och skicka förfrågan
Närmare havet än en gaffel kort på Maritim kan man nog inte komma. Från den franska balkongen ser man segelbåtarna ge sig ut till havs och fiskebåtarna komma in med nyfångad fisk. en gaffel kort på Maritim vill vara en av Skånes trevligaste restauranger. Det finns två matsalar som tillsammans rymmer 70 personer, de har båda utsikt över hamnplan och havet.

Läs mer och skicka förfrågan
Alla våra rum på badhotellet Kivik-strand har sin egen charm och hotellet ligger vackert, granne med havet vid Kiviks norra pir. Huset som byggdes 1878 är Kiviks gamla skola och den gamla atmosfären finns bevarad i byggnaden. Många är de brudpar som valt att lägga sin bröllopsnatt på hotell Kivikstrand på Österlen.

Läs mer och skicka förfrågan
På landet vid havet, intill Skånes enda skärgård ligger det här hotellet. Här dominerar naturen och Östersjön i ålderdomlig sämja, med unik växtlighet och rikt fågelliv. Ett fantastiskt ställe för vuxna som vill bo och äta ekologiskt, behöver lugn och ro, rekreation, en ostörd mötesplats för konferenser eller bara ett rum att sova i.

Läs mer och skicka förfrågan

Alla hotell med denna kampanj på en och samma karta