SOMMAR PÅ STRAND 2019


Visst känns det som att sommarveckorna går alltför snabbt. Därför har vi hotellpaket där du får uppleva alla dina favoritäventyr till ett bra pris. Med många aktiviteter utomhus, men också inne, så klarar vi alla väder.

Tanken är att du ska få ut det mesta av din semester, oavsett om du reser själv, med familj eller vänner. Här finns mycket att se och göra för både vuxna och barn. Njut av lugnet, maten och aktiviteterna, innan det blir dags att återvända till verkligheten igen!

SOMMARPAKET 26/6 – 11/8 2019

Priserna gäller 24/6 – 11/8 2019. Vi reserverar oss mot eventuella prisjusteringar. Förläng din vistelse och njut av våra vackra omgivningar. Extra natt i samband med våra paket kostar 500 kr / person i dubbelrum (oavsett rumstyp)

KASTA LOSS MED M/S KIND

fr 1 345 kr/person
24/5 – 1/9 2019

En resa på vackra Kinda Kanal är en oförglömlig upplevelse. Här glider man fram genom en grävd kanal, fem sjöar och passerar 14 handdrivna slussar. Boka vårt paket och njut av en härlig dag ombord på passagerarbåten M/S Kind.
(Linköping – Rimforsa el Rimforsa – Linköping)

PAKET M. MIDDAG

1 670 – 1 870 kr/person

I priset ingår: båttur (ca 6–7 tim) med lunch och fika ombord, Strandbastubad med juice & snacks, 2-rätters middag alt grillbuffé med kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé. Buss/tågbiljett mellan Linköping – Rimforsa.

PAKET UTAN MIDDAG

1 345 – 1 545 kr/person

I priset ingår: båttur (ca 6–7 tim.) med lunch och fika ombord, Strandbastubad med juice & snacks samt logi i delat rum och frukostbuffé. Buss/tågbiljett mellan Linköping – Rimforsa.
BOKA PAKETET

KAJAK, KROPP OCH SJÄL

1 400 – 1 600 kr/person
26/6 – 10/8 2019

Tänk dig att tyst glida fram på spegelblank sjö. Kanske få se en havsörn? Göra ett strandhugg, avnjuta medhavd matsäck och ta ett dopp i sjön. Att paddla kajak på sjösystemet är en upplevelse för kropp som själ. Väl tillbaka väntar lyxen med bastubad, middag och skön sömn i vackert inredda rum.

I priset ingår: en dags kajakhyra, 2-rätters middag alt grillbuffé med kaffe/te, Strandbastubad med badrock, badhandduk, frukt & juice, samt logi i delat rum och frukostbuffé
BOKA PAKETET

SOMMARTIDER HEJ HEJ

1 050 – 1 250 kr / person
26/6 – 10/8 2019

Kom och upplev den vackra sommaren. Njut av ett välkommet miljöombyte och upptäck vår magiska natur. Ett par dagars vistelse kan bli sommarens höjdpunkt! Checka in i våra charmiga rum, avnjut en god middag eller grillbuffé, vakna till den vackra soluppgången och ta ett friskt morgondopp i sjön.

I priset ingår: 2-rätters middag alt grillbuffé med kaffe/te, Strandbastubad med badhandduk, snacks & juice, samt logi i delat rum och frukostbuffé

CYKLA OCH VANDRA I SKOG OCH KRING SJÖ

1 220 – 1 420 kr / person

Naturen i Kinda lockar till upplevelser. Ha Rimforsa Strand som utgångspunkt och ge dig ut till fots eller med cykel. Vandra/cykla bland sjöar, grottor och djupa skogar. 110 km av Östgötaleden går genom Kinda. Opphemsrundan och Hallstadrundan ligger runt knuten. Gillar du grusvägscykling finns det flera turer att välja mellan, tex Åländern eller Ämmern runt på knappt fyra mil. Oavsett om du vandrar eller cyklar får du med dig ett matpaket att fylla på energin med. Väl tillbaka väntar bastubad, god middag och därefter skön sömn i något av våra vackra rum.

I priset ingår: matpaket med wrap alt bulgursallad, frukt och dryck, Strandbastubad med handduk, juice & snacks, 2-rätters middag med kaffe/te samt logi i delat rum och frukostbuffé.

PENSIONATSNOSTALGI

3 nätter fr 2 985 kr/person

Välkommen att bli vår pensionatsgäst i sommar. Pensionatsboende var fram till mitten av 1950-talet mycket populärt för personer som ville lämna vardagen för ett boende på landet. Närheten till vackra omgivningar och sevärdheter var också en del av pensionatens utbud – och tänk, allt detta har vi här på Rimforsa Strand. Förr i tiden förväntandes man stanna minst en vecka men vi börjar lite blygsamt med några dagars vistelse. Men vår förhoppning är att du kanske kan tänka dig att bli en ”klassisk pensionatsgäst” – dvs att komma tillbaka igen år efter år…

I priset ingår: två lunchbufféer med kaffe/te, tre stycken varmrätt med sallad, bröd och kaffe/te, logi och frukostbuffé i tre nätter samt tillgång till Strandbastun och badrock att låna under vistelsen

Skicka förfrågan

Från

Till