Nästan som hemma på Björkhaga Hotell & Konferens


På Björkhaga Hotell & Konferens råder en familjär atmosfär och vi gör alltid vårt yttersta för att du ska trivas hos oss. Vi har funnits sedan 1908 och ligger i friluftsriket Mullsjö. Här har du nära till naturen, vandrings- och cykelleder, bad under sommaren och skidspår på vintern. Hotellet har 27 rum och 1 svit, ett nyrenoverat kök, restaurang, uteservering på sommaren, relaxavdelning och flera konferenslokaler i olika storlekar.
Vårt mål är att du ska längta tillbaka hit och verkligen minnas miljön, maten och servicen. Det är vad vi kallar för ”nästan som hemma”.

Vandra i friluftsriket Mullsjö

Vandra på våra fantastiska vandringsleder i friluftsriket Mullsjö. Vi rekommenderar Ryforsleden och Stråkenleden, men det finns många andra vackra leder att välja mellan. Mer information och kartor hittar du på Mullsjö Kommuns webbsida och på www.skaraborgsleder.se
När ni anländer bjuds ni på eftermiddagsfika och på kvällen sätter ni er ner till ett fint dukat bord och avnjuter en trerättersmiddag.

I DETTA PAKETET INGÅR:
Eftermiddagsfika att ta med i ryggsäck
Vandringskarta
Välkomstdrink
Trerättersmiddag
Badrock & tofflor på rummet
Entré till vår relax
Logi i dubbelrum
Frukostbuffé

Pris: 1290:- per person i dubbelrum
Enkelrumstillägg 295:-

Konferens med det lilla extra

Välkommen att konferera i våra ljusa & inspirerande lokaler på Björkhaga Hotell & Konferens. Vår serviceinriktade personal finns alltid till hands och vi skräddarsyr ert konferenspaket med mat, fika och dryck efter önskemål. Kombinera gärna er konferens med någon av våra trevliga aktiviteter.

Maila oss för offert och fler erbjudande

Skicka förfrågan

    Från

    Till