Konferens med logi & matlagningsaktivitet på Bykrogen


Dag 1

Dagen startar med trerätters lunch. Eftermiddagsfika med sött och frukt.

Middagen lagar ni själva tillsammans med en av Bykrogens duktiga kockar.

Så här går det till: Vi startar upp i det speciella matlagningsköket då kvällens kock presenterar sig, delar ut förkläden, presenterar menyn, som ni valt att laga och ni får recept. 

Kocken bjuder på en buffé med lite smått o gott, tex sill, ost, skinkröra och bröd för att ”bonna” som vi säger i Skåne. 

Alla ingredienser och råvaror är på plats i köket och ni sätter igång. Under tiden ni jobbar finns det starköl, rött/vitt vin, cider, vatten och läsk att tillgå som ingår i priset. I priset ingår också utvalda viner som passar till själva middagen, vitt vin, rött vin och dessertvin. 

Kvällen avrundas med en kaffe och avec, dvs konjak, whisky eller likör. Alkoholfria alternativ finns för den som önskar det. Som grädde på moset får du dessutom en mycket fin kockkniv från Orrefors Jernverk att ta med hem.

Logi i enkel- eller dubbelrum.

Dag 2

Dagen startar med Bykrogens stora frukostbuffé. Förmiddagsfika med ostbricka och kaffe/te. Dagen avslutas med en trerätters lunch. Konferenslokalen är fullt utrustad inklusive dryck, frukt och godis under båda dagarna!

Allt detta för endast:

2 790:- per person del i dubbelrum exkl moms

3 103:- per person i enkelrum exkl moms

Skicka förfrågan

    Från

    Till