4Fun på E&E


780kr för 4 familjeentréer (ord. 985kr)

Sagomuseet Ljungby
Fantastiska sagor och sägner om tomtar och troll, näck- en och skogsfrun, maror och gastar har i alla tider roat och förskräckt folk. Sagomuseet i Ljungby levandegör den muntliga berättartraditionen i Sverige. Guidad tur sker dagligen kl. 12 och 14 och ingår i entrén.
Öppettider: dagligen kl. 12–16
Adress: Märta Ljungbergsvägen 1, Ljungby
sagobygden.se

IKEA museeum
IKEA Museum är berättelsen om IKEA. I dåtid, nutid och framtid. IKEA Hacked är utställningen där IKEAs produk- ter möter dina idéer – både stor och liten kreativitet är välkommen. Guidade turer sker dagligen på era språk och ingår i entrén. När du vill ta en paus så äter du gott i restaurangen och handlar unika produkter i butiken. Allt sker i byggnaden som en gång var världens första IKEA varuhus.
Öppettider: dagligen kl. 10–18
Adress: IKEAgatan 5, Älmhult
ikeamuseum.com

Smålandet Markaryd
På Smålandet kör du med egen bil in i ett stort älghägn och bisondal. Längs en 3 km slingrande skogsväg får du uppleva skogens konung och de amerikanska bestarna på mycket nära håll! Här nns restaurang och vå elcafé med både inne- och utomhusservering samt en rejäl souvenirbutik. Du kan nog gissa vilket djur som stått modell…
Öppettider: dagligen kl. 10–18
Adress: Smålandet, Misterhult 2032, Markaryd
smalandet.se

Lekoseum Osby
Lekoseum välkomnar stora som små barn att leka med dagens leksaker och minnas gårdagens favoriter. Här kan du se utställningar med träleksaker, dockor, spel, och en hel del annat som företaget BRIO importerat och sålt på den nordiska marknaden. Museet har era lekstationer med allt från tågbanor och byggsystem till Tomtens värld. Ett café erbjuder besökare ny energi.
Öppettider: dagligen kl. 10–16
Adress: Briogatan 2, Osby Lekoseum.se

Paketet köps hos:

E&E Stora Hotellet i Osby
storahotelletosby.se

Hotel Terraza i Ljungby
terazza.com

IKEA Hotell i Älmhult
ikeahotell.se

Ekebacken Hotell & konferens i Markaryd
ekebacken.net

Erbjudandet gäller: 25 juni–26 augusti 2018. Övernattning ingår inte i priset 780kr.

Skicka förfrågan

Från

Till