Global Alliance of Private Hotels

800 privata hotell i unik global allians

Nästan 800 hotell i mer än 80 länder har ingått en unik global allians som gör nätverket till världens största nätverk för privata hotell.

Tyskland

Österrike

Danmark

Frankrike + 65 länder

New Zealand

Australien

Norway

Sweden

Pressrelease

Norsk hotellkedja i samarbete med världens största hotellnätverk

Classic Norway Hotels ingår nu I Global Alliance of Private Hotels med runt 800 hotell världen over. Petit Hotel representerar nätverket I Sverige.

Classic Norway Hotels består av några av de mest charmerande och exklusiva hotellen I Norge. Kedjan har 19 unika hotell från Fevik I söder till Lofoten I norr. Här finns stugor, boutique hotel, herrgårdar och till och med ett fyrhus. Hotellen riktar sig både till privat- och konferensgäster.
För Global Alliance of Private Hotels är Classic Norway Hotels en idealisk partner på den Norska marknaden. Som alla andra hotell i Global Allliance of Private Hotels fokuserar Classic Norway Hotels på värdskap, kvalitet och unika upplevelser.

“Vi vill ge våra internationella gäster en rik palett av unika hotell runt om I världen som alla framhäver sitt land och områdes unika historia och karaktär” säger Leena Bergérus Höbinger, VD Petit Hotel, “Classic Norway Hotels är en perfekt partner I vårt globala nätverk och jag är säker på att våra gäster kommer att uppskatta detta tillskott.”

Global Alliance of Private Hotels startade 2017 med ett samarbete mellan Ring Hotels Tyskland, Small Danish Hotels Danmark, Petit Hotel Sverige, Naturidyll Hotels Österrike och Charme & Caractère Hotels Frankrike + 80 länder, 2019 anslöt Golden Chain Hotels Australien, Asure Accomodation Nya Zeeland och nu Classic Norway Hotels Norge.

Främsta målsättningen med Global Alliance of Private Hotels är att göra möjligheterna större för individuella hotell att synas och marknadsföras, och i rätt sammanhang, på den globala marknaden- en vision som Classic Norway Hotels gärna deltar i.

“ Vi har har sökt efter en ideal partner att samarbeta med globalt och vi är glada över att bli en del av Global Alliance of Private Hotels. Vi ser stort värde I internationellt samarbete där man delar erfarenheter och expertis inom marknadsföring och försäljning för att styra våra gäster till utvalda hotell som är 100 procent för att ge gästerna absolut bästa service och kvalité. Samtidigt är det rätt I tiden när vi förhoppningsvis snart kan böra resa igen” säger Stephen Meinich- Bache, VD för Classic Norway Hotels.

Hotellen I Global Alliance of private Hotels får nu ökad synlighet over gränserna, och Petit Hotels gäster som letar unika hotel med samma värdegrund som Petit Hotel har möjlighet att välja bland 19 fantastiska anläggningar I Norge precis som I de andra länderna I Alliansen.
Som en extra bonus gäller också Petit Hotels presentkort på Classic Noray Hotels, liksom på alla andra hotell I Global Allaince of Private Hotels.

Boende på Classic Norway Hotels är väl förankrat I norsk tradition och historia. Hotellen erbjuder naturnaära exeptionella upplevelser i skärgård, på historiska platser och i pittoreska fiskebyar.

www.calssicnorway.com
www.petithotel.se
www.gaph.online
Leena bergérus Höbinger, VD Petit Hotel tel +46 70 2141706 eller leena@petithotel.se
Stephen Meinich-Bache, General Manager at Classic Norway Hotels. Tel: +47 992 72 742 or e-mail stephen@classicnorway.no

 

Petit Hotel nu i samarbete med Golden Chain

Hotellkedjan Golden Chain ansluter sig till Global Alliance of Private Hotels, Gaph, världens största nätverk för privatägda hotell, som i och med detta inkluderar fler än 1.100 hotell världen över.

Global Alliance of Private Hotels, ett nätverk för privatägda hotell, expanderar med Golden Chain med mer än 240 hotell i Australien, Asien och Stilla Havet. Nätverket representerar nu nästan 1000 hotell i över 80 länder.

Paul Swaine, affärsutvecklingschef på Golden Chain, ser stora möjligheter i det nya samarbetet. ”Den stora fördelen med samarbetet ligger i affärspotentialen för alla medlemshotell och kedjor. Den gemensamma marknadsföringen och möjligheten att hänvisa gäster till respektive kedjor ger oss en stor potential för att locka nya gäster och stärka vår position på vår egen och nya marknader. Samarbetet ger också flera attraktiva skalfördelar för alla partners” säger Paul Swaine.

Förutom Golden Chain inkluderar Global Alliance of Private Hotels kedjorna Ring Hotels i Tyskland, Naturidyll Hotels i Österrike, Asure Accommodation Group i Nya Zealand, Charme & Caractère Hotels i Frankrike + 65 länder, Small Danish Hotels i Danmark. Samt Petit Hotel i Sverige.

Global Alliance of Private Hotels gemensamma värdegrund är kvalitet och service. Målsättningen är att göra hotellen inom nätverket synliga på en större marknad och att ge gästerna möjlighet att boka och uppleva privatägda hotell.

Mer information om Gaph och kedjorna hittar ni här:

Global Alliance of Private Hotels, www.gaph.pro
Germany: Ringhotels, www.ringhotels.de
Austria: Naturidyll Hotels www.naturidyll.com
Sweden: Petit Hotel, www.petithotel.se
New Zealand: Asure Accommodation Group, www.asurestay.com
France and South America: Charme & Caratére Hotels, www.hotels-charme.com
Denmark: Small Danish Hotels, www.smalldanishhotels.com
Norway: Classic Norway Hotels, www.classicnorway.com

Med mer än 300 hotellmedlemmar i Golden Chain räknar nu nätverket Global Alliance of Private Hotels nästan 800 privatägda hotell världen över.

800 privata hotell i unik global allians

Nästan 800 hotell i mer än 80 länder har ingått en unik global allians som gör nätverket till världens största nätverk för privata hotell.

Petit Hotel har tillsammans med nätverken Small Danish Hotels , Danmark, Ring Hotels, Tyskland, Natur Idyll Hotels , Österrike, Hotel de Charme & Caractère, Frankrike + 65 länder utökat sin allians tillsammans med Best Loved Hotels, UK och Irland.

Detta avtal innebär att vi gemensamt med nästan 800 hotell i mer än 80 länder får en helt annan kraft att synas och agera globalt. Vi strävar alla mot samma mål: att erbjuda våra gäster charmiga, unika boenden och genuina matupplevelser.

Vårt gemensamma mål blir att göra våra respektive medlemmar synliga på en större marknad och ge gästerna möjlighet att finna och boka små privata hotell.
Samtliga nätverk i alliansen behåller och stärker sitt eget varumärke (Petit Hotel), vi tillför kunskap och erfarenheter och kommer att kunna nyttja varandras resurser.

Arbete med många gemensamma aktiviteter har påbörjats. Alliansen har bl.a. arbetat fram ett gemensamt backoffice och 1000 hotell kommer att bli sök- och bokningsbara på alla nätverkens hemsidor.

Vi är oerhört stolta och glada över detta unika samarbete och vi stärker härmed vår ställning som den största hotellalliansen för privata hotell i världen.

 

Leena Bergérus Höbinger
VD, Petit Hotel Sweden AB
leena@petithotel.se
Mobil 070-2141706

För mer info besök gaph.online

Germany: Ringhotels, www.ringhotels.de or info@ringhotels.com

Sweden: Petit Hotel, www.petithotel.se or info@petithotel.se

Austria: Naturidyll Hotels, www.naturidyll.com or office@naturidyll.com

France and world wide: Charme & Caratére Hotels, www.hotels-charme.com or
information@hotels-charme.com

Denmark: Small Danish Hotels, www.smalldanishhotels.com or info@smalldanishhotels.dk

New Zealand: Asure Accommodation Group, www.asurestay.com

Norway: Classic Nowray Hotels, www.classicnorway.com