Särskilda bokningsvillkor paket

Särskilda boknings- och resevillkor för Petit Hotel’s Paketerbjudanden

Bokningen blir bindande så snart den bekräftats skriftligt av bokningsstället.

Betalning

Bokningen skall bekräftas med ett kreditkort via den betalningslänk som ni får i samband med bekräftelsen. Den totala kostnaden betalas vid hotellet vid ankomst eller avresa. Om resan innehåller transport eller andra arrangemang som kräver omgående betalning dras hela beloppet direkt.

Faktura

Önskas betalning via faktura kan bokning endast ske direkt på hotellet.

Avbokning

Bokning kan avbokas online utan kostnad fram till kl. 18.00 dagen innan ankomst. Inloggningsuppgifter finns på er bekräftelse. Avbokning är giltig efter mottagen bekräftelse. Vid no-show eller avbokning senare än 18.00 dagen debiteras hela kostnaden. Ingår transport i paketet/bokningen måste avbokning ske via callcenter och samtliga biljetter återsändas snarast och återbetalas efter respektive transportörs regler.

Incheckning – sen ankomst

För ankomst senare än 18.00 skall detta meddelas anläggningen på förhand för att inte riskera att rummet hyrs ut till annan kund.

Force Majeure

Resenären frigörs inte från betalningsansvar, även om han/hon på grund av force majeure (krig, atom- och naturkatastrofer eller liknande) blir förhindrade att utnyttja resan. För samtliga bokningar gäller allmänna resevillkor.

Reklamation.

Ev. klagomål skall framföras till hotellansvarig eller dennes ombud så snart som möjligt. Reklamationsrätten är förlorad, om Ni inte meddelar hotellet på plats.

Ändringskostnader.

Ändring av transport och/eller boende: 250 SEK/ändring.

Personuppgiftslagen (PUL)

Vid bokning samtycker du som kund att dina personuppgifter får behandlas av hotellet och den tekniska arrangören. Detta görs för att säkerställa gäst administration och säkerställa en tillförlitlig hantering i tillfälle av olycksfall och för att kunna administrera och behandla eventuella skador. Uppgifterna kommer också att användas för att informera om reserelaterade erbjudanden och marknadsundersökningar