Ringsjö Krog & Wärdshus

Nu är det svensk sommar och vi har öppet 11.30 – 21.00 månd – fredag – normalt även lördag men den 9 juli är reserverad. Wärdshuslunch serveras månd – fred 11.30 – 15.00 och det blir pasta med rökt lax och räkor eller varför inte husets köttfärslimpa med bacon och pressgurka. Liten á la carte på lunchen och efter 15.00 är det kvällens meny som säller. Välkomna!

Mer info @ http://ift.tt/29mzAoZ

Ahlströmin ruukit

Ahlstörm Voyage -näyttely on mahtava sellaisenaan, mutta vielä parempi se on konsertin kanssa! 🙂

Lauluyhtye Voces esittää “Viatonten Valssi” -näytöksen huomenna Ahlström Voyage -näyttelyssä. Ovet aukeavat kello 18.00, konsertti alkaa kello 18.30 ja noin tunti myöhemmin edessä on opastettu kierros itse näyttelyssä.

Lue lisää: http://ift.tt/1UeucTH

Mer info @ http://ift.tt/1UeucTH

Högby Spa och Konferens

SOMMAR PÅ HÖGBY SPA. Vi har öppet fram till 4 juli för skön avkoppling med bad, behandlingar och något gott att äta. Midsommarhelgen håller vi öppet på söndagen 26 juni. Följ länken till vår hemsida för mer information och bokning. Välkomna!

Mer info @ http://ift.tt/1UN7YW0

Högby Spa och Konferens

Passa på att boka in en avkopplande SPAweekend på Högby SPA i Östergötland.

SPAweekend HÖGBY SPA. Vi har öppet i fyra veckor till, fram till den 4 juli. Unna dig och någon du tycker om avkoppling hos oss. Vi har varma och kalla pooler, både inomhus och utomhus. Läs mer om vad vi erbjuder och boka genom vår hemsida.

Mer info @ http://ift.tt/1XFbcSJ