Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet.

Till själ och hjärta är vi alla stora.

Petit Hotel består av några av Sveriges bästa små hotell. De flesta finns på landsbygden och i lugna och vackra omgivningar. Rena sjöar, älvar och skogar, såväl som närbelägna golfbanor och kulturella upplevelser ger sammantaget oförglömliga upplevelser.

Med sina sköna rum och synnerligen kreativa kök med gastronomiska menyer, oftast baserade på lokala och ekologiska råvaror, erbjuder hotellen njutningar för både kropp och själ. Dessutom finns några små hotell strategiskt placerade i stadskärnor.

Just nu: 100 poäng extra när du går med i Petit Hotels bonusprogram! Belöningar redan från 400p. Registrera dig här: www.petithotel.se/bonusprogram/

Gäller till 1 april.

Aktuell kampanj

Påsk / Möt våren

Se kampanj

Alla hotell

Älskar du mat?

Se restaurangerna och vårt matlexikon

Se mer om maten

Karnelund Krog & Rum

Gislöv Simrishamn Mitt i en fyrvägskorsning, bland oändliga fält ligger en gammal jordbruksby. Här i Gislöv på Österlen finner du Karnelund. Förr i tiden inhyste huvudbyggnaden den välkända lanthandeln,, som dessutom bestod av både telegraf och bensinstation. Därefter omvandlades densamma till antikaffär för att sedan, under 2000-talet byggas om till restaurang med Bed & Breakfast.
Den gamla byggnaden har nu återfått sitt gamla namn. Ägarna har hittat... Läs mer
 

Karta
Petit Hotels presentkort

Köp nu

Bläddra i vår hotellguide

Vill du att vi skall skicka dig en katalog?

Namn *

Adress *

Postnr *

Postort *

Land

Ev. meddelande

Vill du få intressanta nyhetsbrev om våra hotell?

Namn
E-postadress

Facebook

Bli medlem i vårt bonusprogram

Ansök nu